Termeni si conditii

Firma Crasatulea SRL, avand CUI 37633508 si sediul social Str. Mihai Eminescu 12 A Bercen, Ilfov se ocupa de administrarea site-ului www.larousse.ro

Structura părului, precum și culoarea produselor prezentate în fotografii pot diferi de produsul propriu-zis. Folosiți selectorul de culori LaRousse!

POLITICA DE Anulare LaRousse

Pentru a va exercita dreptul de anulare trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail office@larousse.ro sau la 0755628760.
Pentru produsele comandate care nu se afla pe stoc si necesita comandarea lor de la fabrica din alta tara:
▪ Anularea gratuita se face in maximum 1 zi de la momentul plasarii comenzii.
▪ Anularea cu penalizare se face cu mai mult de 2 zile de la momentul plasarii comenzii si platii primei transe constand in 50% din valoarea produsului.
▪ Anularea cu penalizare constand in 100% din valoarea produsului se face cu mai mult de 3 zile de la momentul plasarii comenzii si platii primei transe din valoarea produsului.
In cazul unui retur de bani, suma reprezentand contravaloarea produsului iti va fi rambursata in cont in termen de maximum 30 de zile. Termenul nu include si timpul de tranzit si transfer al banilor din banca cu care lucram in banca la care ai cont.

 

MODALITĂŢI DE PLATĂ

Cumpărăturile efectuate în magazinul nostru online pot fi achitate online, prin card sau ramburs cont colector de la curierul rapid (pentru comenzile livrate la domiciliul dumneavoastră),prin transfer bancar. Plăţile online sunt procesate întotdeauna prin MobilPay.

 

Modalitati de livrare pentru produsele vandute de Larousse

Livrare prin curier (standard)
Comanda cu valoare peste 500 lei livrarea este gratis.

 

POLITICA DE RETUR LAROUSSE

Poti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:
1. Produsul livrat nu coincide cu nuanta aleasa de tine pe site.Poti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire cu alt produs de aceeasi valoare sau valoare mai mare (cu plata diferentei) sau rambursarea integrala a contravalorii.
2. Produs defect. Inainte de expediere, produsele Larousse trec prin mai multe filtre de verificare insa este posibil din cand in cand anumite defecte sa scape neobservate.
3. Lungimea nu este buna. Iti inlocuim produsul cu o lungime care sa te avantajeze mai bine.
ATENTIE – Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail office@larousse.ro sau la 0755628760.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Pentru returnarea produselor comercializate de Crasatulea SRL ne puteti contacta telefonic la numarul 0755628760 .
ATENTIE – Din pacate coletele cu produse fara toate etichetele originale atasate,fara ambalajul original, cu produse deteriorate, purtate si cu urme de cosmetice vor fi trimise inapoi catre client, cu refuzul cererii de retur si plata transportului dus/intors suportata de client.
In cazul in care un produs care face parte dintr-o promotie se returneaza pentru bani promotia/oferta respectiva se anuleaza, iar suma de bani rambursata va fi calculata ca in cazul in care clientul nu ar fi beneficiat pe promotia respectiva.
Pasi de RETUR:
PASUL 1: Ambaleaza corespunzator produsele pe care doresti sa le schimbi intr-o punga de casa/supermarket pe care poti lipi apoi AWB-ul primit de la curier.
PASUL 2: Completeaza formularul de mai jos. Cererea dvs. necesita confirmare printr-un mail din partea dvs.
PASUL 3: Contacteaza un curier sa vina sa iti ridice coletul
ATENTIE: Orice colet care contine bani sau produse la rubrica ramburs va fi refuzat (trebuie sa verificam continutul coletului tau inainte de a-l accepta)
Atentie: Conform OUG 34/2014 costul returului este suportat de client. In cazul unui retur de bani, suma reprezentand contravaloarea produsului iti va fi rambursata in cont in termen de maximum 30 de zile de la primirea coletului. Termenul nu include si timpul de tranzit si transfer al banilor din banca cu care lucram in banca la care ai cont.

Detalii expediere retur
Mentionez ca am luat la cunostiinta ca pe fisa de trimitere pe care mi-o da curierul trebuie sa completez FARA RAMBURS si sa expediez coletul catre adresa: Larousse, Str. Mihai Eminescu Nr. 12, bloc A ,Ilfov
Mentionez ca am luat la cunostiinta ca voi suporta taxa de transport la firma de curierat aleasa de mine. *Important: Nu acceptam coletele trimise cu Posta Romana
Produsul este nepurtat si are toate etichetele originale intacte
Am ambalat corespunzator produsul
Ma incadrez in termenul legal de retur al unui produs de 30 de zile (in caz contrar vom refuza coletul si acesta se va intoarce la dvs cu plata transportului tur-retur)
Am luat la cunostinta Termenii si Conditiile site-ului Larousse.ro

WhatsApp chat