Intrebari si raspunsuri

Întrebări si  răspunsuri despre extensii

Ai vrea sa incerci extensiile de par,dar apar multe intrebari?Nici o problema ,suntem aici pentru a te ajuta cu raspunsurile la  cele mai dificile întrebări cu care orice femeie se poate confrunta:

 a.Cum se aplică extensiile?
Există câteva  moduri principale de aplicare. Procedura de aplicare a extensiilor este diferită pentru Tape In,keratină sau Extensii Cusute.

 b.Poate  extensia de păr sa fie reutilizată?
Extensiile Tape In (cu bandă) și extensii tăiate,  pot fi reutilizate, dacă sunt păstrate în stare bună. Atenție: înlocuiți  banda adezivă la fiecare utilizare!

 c. Se poate vedea că port extensii de păr?
Categoric, nu! Dacă sunt montate in mod corect(este aleasă corespunzător atat lungimea cât si grosimea firului de păr ținând cont de caracteristicile părului natural) și culorile părului se potrivesc va fi  absolut imposibil să distingi între părul tău și extensiile aplicate .

d.Extensiile îmi vor afecta părul natural?
Extensiile sunt o prelungire a părului natural, ba mai mult îl protejează de factori externi,expunerea la temperturi ridicate în timpul coafatului (deoarece placa de păr are contact cu extensia și nu  cu părul nostru natural).

e.Ce perioadă de viață au extensiile?
La întreținerea corectă a extensiilor de  păr ,aplicarea si coafatul la specialiști în domeniul,care respectă pașii necesari durata de viață este de la 12-18 luni. Este păr natural care poate fi tuns,coafat,nuanțat ușor doar  adresându-ne la un specialist desigur.Acasă se recomandă folosirea produselor speciale pentru extensii.
Dacă ai o întrebare personalizată te așteptăm cu un mail la office@larousse.ro,pe curând.

WhatsApp chat